Aangesloten bij GGTO Garantiefonds
dinsdag, 22 september 2015 14:50

Brunssumse Oktoberfeest 2018

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Brunssumse Oktoberfeest van 26 oktober – 28 oktober. Mega driedaags oktoberfeest party met optredens van diverse bekende artiesten uit Oostenrijk en Duitsland.
De Brunssumse Oktoberfeesten is een jaarlijks terugkerend feest in oktober. De tent, die geheel in Oostenrijkse stijl is aangekleed in hartje van Brunssum.

 

Op het feest komen jaarlijks zo’n  7500 mensen af, zowel jong en oud en uit heel Nederland, België en delen van Duitsland. De Brunssumse Oktoberfeesten staat bij de liefhebbers van de Volksstumliche muziek bekend als het beste oktoberfeest van de Benelux.

 

Tirolreizen gaat naar dit geweldig goed georganiseerde Oktoberfeest. De Brunssumse Oktoberfeesten met vele grote artiesten.

 


Dag 1
- Vrijdag

Vandaag vertrekken wij vroeg in de ochtend. Wij rijden naar een Aachen. Vele terrassen, cafe’s en leuke winkelstraatjes. De Dom van Aachen is ook zeker een bezoek waard. Om 15.00 uur gaat de bus naar het hotel waar u nog kunt genieten van de faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Vanaf 18.00 kunnen we deelnemen aan de Live en Cooking diner.


 

Dag 2 - Zaterdag

Wij beginnen deze ochtend met een geweldig ontbijtbuffet. Om 10.00 vertrekken wij naar de mooie stad Maastricht. Hier zullen wij ons niet vervelen. Om 16.00 uur gaat de bus weer terug naar het hotel. In het centrum van Brunssum staat de oktoberfeesttent waar vanavond het Oktoberfeest gaat starten. Rond 18.30 uur vertrekken wij met de bus naar Brunssum. Aanvang programma 19.00 uur. De artiesten die vanavond optreden zijn o.a. Marc Pircher solo en mit Rebellion im Zillertal, die Zellberg Buam en Z3. Wij hebben gereserveerde zitplaatsen. Het beloofd een geweldige avond te worden. Terugreis op eigen gelegenheid naar het hotel is door middel van taxivervoer. Dit in verband met de rust en rijtijden van onze chauffeur.


 

Dag 3 - Zondag

Ook deze ochtend starten wij met een goed ontbijtbuffet. Om 12.00 uur vertrekken wij naar Brunssum. De bagage zullen wij gelijk meenemen zodat wij niet meer terug hoeven naar Heerlen. Vandaag begint het muziekprogramma om 13.00 uur. De artiesten die vandaag optreden zijn o.a.: die Zellberg Buam en Ruud Appelhof. Programma volgt.
Rond 17.00 uur vertrekken wij naar huis. Onderweg zullen wij nog een eetstop hebben. In de loop van de avond is iedereen weer thuis.

 

 

Kamerinformatie:
De kamers zijn uitgerust met Bad/WC, Balkon, Douche/WC, Haarföhn, Kabel-TV, Radio, Safe, Telefoon.Aanvullende informatie

  • Periode: 26 okt. t/m 28 okt. 2018
  • Reisduur: 3 dagen
  • Prijs: vanaf € 325,- p.p.
Laatst aangepast op dinsdag, 30 januari 2018 20:55

Brunssumse Oktoberfeest

 26 oktober t/m 28 oktober 2018

3 daagse reis

€ 325,- per persoon

boekdezereis
(Dit is een boekingsaanvraag! Kort na uw aanvraag vertellen wij u of de boeking definitief is. Betaling van de definitieve boeking geschiedt pas op het moment dat deze aanvraag akkoord is gekomen. Wij versturen de factuur per mail)

Reis- en boekingsinformatie