Aangesloten bij GGTO Garantiefonds
vrijdag, 28 september 2018 09:12

Kastelruther Spatzen Reis (2019)

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De typische 'Zuid-Tiroolse charme' van de Kastelruther Spatzen en het grandioze berglandschap van de Dolomieten laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis.

 

Dag 1 - Woensdag

Heenreis

Vertrek 's morgens vroeg vanaf uw opstapplaats, rijden we, na diverse stops, richting Süd Tirol (Italië). Na het passeren van de welbekende Brennerpas is het nog een uur rijden naar ons hotel. Na een warm welkom en het inchecken kunnen wij aanschuiven in het restaurant en staat er een 4 gangen diner voor ons klaar.


Dag 2
- Donderdag

Kastelruth

Na een heerlijk ontbijt gaan wij naar Kastelruth waar ook het Kastelruther Spatzen museum is. Vanaf Kastelruth gaan we omhoog naar de Marinzenhutte. Hier hebben wij een schitterend uitzicht op de omliggende bergen. Het bergmeer boven nodigt ons uit voor een kleine wandeling. Voor de liefhebbers is er een wandeling naar beneden.


Dag 3
- Vrijdag

Gardameer

Na het ontbijt staat de bus voor ons klaar om ons naar het Gardameer te brengen. Wij rijden naar het dorp Lazise. Wanneer we dit dorp hebben bekeken gaan we met de boot € 7,50 naar het schilderachtige dorpje Sirmione waar wij worden afgezet en waar u een wandeling kunt maken, inkopen kunt doen bij de vele winkeltjes van dit mooie stadje aan het Gardameer. Tevens kunt u heerlijk genieten op één van de vele terrassen in het centrum of op het plein. De ijsjes zijn hier echt een aanrader. Ter plekke zullen wij u nog enige tips geven. Rond 18.00 uur zijn wij weer terug in het hotel. Na het diner zoeken wij de gezelligheid op in de Stube van het hotel of het mooie panoramaterras.


Dag 4
- Zaterdag

Ahrntal  - Klaus Kirchler

We maken een mooie route naar het Ahrntal. We gaan een kunstenaar bezoeken vandaag. Klaus Kirchler laat u de kunst van het houtsnijden zien en horen. Op de terugweg bezoeken wij Brunico. Het diner gebruiken wij vroeg deze middag om op tijd in de concerttent te zijn waar wij het live-concert gaan bijwonen. De tent is geopend vanaf 17.00 uur. Een geweldig feest staat ons te wachten. De gastartiesten zullen wij ook hier plaatsen zodra deze bekend zijn.

 

Dag 5 - Zondag

Seiser Alm - Frühshoppen

Frühshoppen in de tent met diverse topartiesten of een dag om de bergen vanaf grotere hoogte te gaan bekijken. Alle 2 opties zijn mogelijk. Om 11.00 gaan wij met onze bus naar Kastelruth. De mensen die naar het Frühshoppen van de Kastelruther Spatzen willen zetten wij af bij de feesttent en met de andere mensen gaan wij de gondel in. Voor wie nog nooit in een gondel heeft gezeten is dit een grote belevenis. Vanaf Kastelruth gaan wij naar het naastgelegen dorp Seis waar wij in de gondel stappen. Een werkelijk prachtige omgeving! Te voet of met paard en wagen gaan wij naar het Panoramarestaurant bovenop de Seiseralm waar de Alpfelstrudel heerlijk smaakt. Rond 15.00 uur dalen wij met de gondel weer af naar het dal. Na het diner kunt u genieten van het zwembad en de sauna van het hotel of bijkomen van alle belevenissen van vanmiddag.
 

Dag 6- Maandag

Terugreis

Na een vroeg ontbijt met vele herinneringen in de tas nemen wij afscheid van het hotel en begint de terugreis naar Nederland. Onderweg hebben wij een Räststatte uitgezocht waar u de mogelijkheid heeft om te gaan eten en nemen wij afscheid van elkaar. Aankomst Nederland maandag laat in de avond.

 

Kamerinformatie:
De kamers zijn uitgerust met Douche/Bad/Toilet, Haarföhn, Kabel-TV, Radio, Safe, Telefoon.

Aanvullende informatie

 • Periode: 9 okt. t/m 14 okt. 2019
 • Reisduur: 6 dagen
 • Prijs: vanaf € 595,- p.p.
Laatst aangepast op dinsdag, 23 oktober 2018 20:50

Kastelruther Spatzen Fest

9 okt.  t/m 14 okt. 2019

 € 595,- per persoon

boekdezereis
(Dit is een boekingsaanvraag! Kort na uw aanvraag vertellen wij u of de boeking definitief is. Betaling van de definitieve boeking geschiedt pas op het moment dat deze aanvraag akkoord is gekomen. Wij versturen de factuur per mail.)

Reis- en boekingsinformatie

Vertrekgegevens

Vertrek woensdag naar Oostenrijk

Prijs: vanaf € 595,- p.p.

Datum: woensdag 9 okt. t/m maandag 14 okt. 2019

 

Inclusief:

 • Vervoer per comfort class touringcar met toilet, tv en airco en veel beenruimte 
 • Gratis koffie/thee in de bus
 • Welkomstdrankje
 • 5 x overnachting in
  Hotel Reischach***s
  5x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 5 x heerlijk 4 gangen keuzediner
 • Wellness
  Entreekaart B
  Kastelruther Spatzen Fest
  Excursie Klaus Kirchler
  Excursie Gardameer
  Excursie Seiser Alm
  Kamer met douche/toilet/tv en balkon
 
 

Exclusief:

Toeslag 1 persoonskamer € 20,- per persoon per nacht.
Annulering en reisverzekering
Reservering en administratiekosten € 15,-
Boot- en gondeltocht
Persoonlijke uitgaven

 

 
 

Overige informatie:

Opstapplaatsen dicht bij huis en in overleg.

Terugreis op maandagmorgen naar Nederland.
Onder voorbehoud van voldoende deelname.

 
 

Heeft u nog een vraag of wilt u verdere informatie? Stuurt u ons dan een e-mail met uw vraag of neemt u telefonisch
(Tel. 0599 - 61 51 51) contact met ons op.
Ook kunt u het contactformulierhiervoor gebruiken.